maandag 28 april 2014

FeestvierdersZelf heb ik niet zo veel met feestgedruis en grote menigten. De dames achter mijn huis waren er daartegenin helemaal klaar voor in de prille ochtend op koningsdag.
q
Selbst mache ich mir nichts aus Festrummel und Menschenmassen. Die Damen hinter meinem Haus waren jedoch schon am frühen Morgen des "Königtages" in der richtigen Stimmung.

Omdat het zulk mooi weer was die dag, heb ik volop van mijn eigen kleine koninkrijk kunnen genieten.
q
Weil das Wetter an diesem Tag so schön war, hatte mir mein eigenes kleines Königreich genug zu bieten.

Gisteren maakten de paardenbloemen de indruk beledigd te zijn vanwege de regen, terwijl Leyenda's natte gras plezier niet op kon.  
q
Gestern stand der Löhwenzahn mit beleidigter Miene im Regen, während Leyenda restlos begeistert war vom langen, nassen Gras.

4 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sorry Claudia ik maak er een rommeltje van. Ik heb mijn reactie verwijderd vanwege domme spelfouten.

   Verwijderen
 2. Ha, ha, de oranje vlag kwam voorbij op Facebook en ik snapte niet waarop het sloeg! (i must be really out of it) De paarse hyacinten heb ik ook. Of mijn azalea de verplaatsing in mijn tuin heeft overleefd is nog steeds niet duidelijk. Ze staat slechts voor een derde in bloei ...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn dat je weer thuis bent! Jullie hebben het schitterend gehad zoals ik op je blog kon zien en lezen. De roze bloemen zijn van mijn sierappelboom. Bijna alle bloesem ligt al weer op de grond. Je azalea overleeft het vast wel. Mijn magnolia was overwoekerd door NIET WOEKERENDE bamboe, ik had hem al voor dood verklaard maar hij krijgt weer blad. En bamboe is een ramp in een kleine tuin.

   Verwijderen