vrijdag 22 maart 2013

Working nine to five...Ik kom  maar niet aan het bloggen toe. Met een licht schuldgevoel geniet ik dagelijks wel volop van alle  leuke en interessante berichten van jullie allemaal! Wanneer ik eens niet met Leyenda aan het wandelen ben wordt er hard gewerkt. 
q
Ich finde einfach kaum Zeit um zu bloggen. Mit leichtem Schuldgefühl freue ich mich jedoch täglich über die netten und interessanten Posts von euch allen! Wenn ich nicht gerade mit Leyenda spazieren gehe bin ich in meinem Atelier zu finden.
Het luk mij meestal niet om meer dan drie of vier producten per week te vilten. Nu mijn HOBBY op WERK begint te lijken ben ik zeer op mijn hoede om niet teveel in herhalingen te vervallen en de creatieve uitdaging keer op keer aan te gaan. 
q
Meistens schaffe ich es nicht um mehr als drei bis vier Sachen pro Woche zu filzen. Seit mein HOBBY mein JOB geworden ist bin ich dauernd auf der Hut vor zuviel Wiederholung und bemühe mich sehr um kreativ zu bleiben.

2 opmerkingen:

 1. Wat denkt Leyenda wel niet van ons fantastische klimaat? Gelukkig is net de wind gaan liggen ... wat een kou!

  Je nieuwe shawls zijn beeldschoon Claudia en ja dat is een goed voornemen om niet steeds dezelfde ontwerpen te maken ... commercieel is het niet altijd slim maar zo houd je wel plezier in je WERK!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leyenda heeft nauwelijks onderwol en verhaart ook nog eens stevig. Toch heb ik niet de indruk dat ze het koud heeft. Langer dan een half uur ga ik trouwens niet met haar wandelen om haar niet te zwaar te belasten.

   Verwijderen